DIY - Bygg et utvidbart vanningsystem


Får du også vondt i magen av tanken på å kjøpe et lukket system fra Gardena til å styre vanningen i hagen din. Et slikt system vil kun løse et enkelt problem for en begrenset del av hagen.

Det finnes heldigvis alternativer, og da tenker jeg først og fremst på automatisere ting ved hjelp av komponenter du setter sammen selv - som dekker ditt behov. Men det viktigste av alt er likevel mestringsfølelsen av å ha gjort det selv.

I koronatiden har jeg hatt mye tid til å teste ut forskjellige løsninger og på denne bloggen skal jeg dele disse med dere.  Siden jeg også mistet jobben i denne perioden, prøver jeg nå å livnære meg på å selge produkter som man trenger for å automatisere dyrkingsprosessen, enten om det er i vann, jord eller kokos...

 


Legg igjen en kommentar


Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres